Beleef de Bergen

      Stuur jezelf op avontuur

Home > Reisaanbod > Tochten Limburg


The Dutch Mountains

Wil je je voorbereiden op een huttentocht in Oostenrijk? Of gewoon lekker weg in eigen land? Het Limburgs Heuvelland heeft alles te bieden voor een prachtige wandeltocht. En kun je er niet genoeg van krijgen? Boek dan een meerdaagse tocht.

Dagtochten

Wandel door het bronsgroen Limburg. En geniet van de pittoreske dorpjes, de kabbelende beekjes en de rijkdom van de verschillende landschappen die het zuiden van deze provincie te bieden heeft.

Dagtochten met lunch

Niet alleen wandelen, maar ook genieten van het Bourgondische leven? Boek dan een wandeling met lunch.

Meerdaagse tochten

Gun jezelf een echte Limburg-beleving. Prachtige wandeltochten en overnachting in authentieke accommodaties. Limburg op z'n best!


The Dutch Mountains

Als voorbereiding op een huttentocht, of gewoon lekker op pad in eigen land. Beleef het prachtige Limburg en geniet van de Bourgondische keuken.

Dagtochten

Wandelen in de "Nederlandse alpen". De Limburgse heuvels zijn een wandelparadijs. Met kleine wegen en paden die afwisselend door bossen, dalen en kleine gehuchtjes kronkelen. Ik weet zeker dat je op mooie plekken komt waar je nog nooit geweest bent.

Dagtochten met lunch

Combineer een (stevige) wandeling met een lekkere lunch in een authentieke Limburgse brasserie.

meerdaagse tochten

Dat smaakt naar meer... Na die ene prachtige tocht wil je eigenlijk toch liefst nog een dagje eraan plakken? Dat kan met onze meerdaagse tochten. Ze me waar je naar toe wilt en ik maak een paar mooie tochten voor je en zoek daar passende overnachtingsplekken aan toe.


E-mailen
Bellen
Info